Over de webshop

Voorraad & verzending

Wij streven ernaar de artikelen welke wij  in de webshop aanbieden ook in voorraad te hebben. Net als in een echte winkel kunt u dan snel over het mooie speelGOED beschikken.  Wij proberen alle bestellingen welke voor 17.00 uur geplaatst worden nog dezelfde dag te verzenden met postNL zodat meestal de volgende werkdag uw speelGOED al bij u afgeleverd kan worden.

Retourneren

U mag na ontvangst van uw aankoop deze binnen 14 dagen retourneren.
Na ontvangst betalen wij uw aankoopbedrag terug.

Afhalen in Goes

Wilt u uw bestelling in Goes af komen halen? Dan kan dat vaak ook de zelfde dag als de besteldag in onze winkel speelGoes. In Goes kunt u ons dan betalen met PIN in de winkel of natuurlijk gewoon via Ideal tijdens het online bestelproces. Wij zorgen dat uw bestelling vanaf 14.00 klaarligt in de winkel. Natuurlijk is veel van het speelGOED op de website ook gewoon te zien & te koop in de winkel, kom snel eens langs!

Let op:

In onze speelgoedwinkel speelGOES hebben wij niet alle webshop artikelen in voorraad. 

Voor informatie over leverbaarheid kunt ons altijd bellen op 0113-216557 of via Whatsapp 0113216557.

Marco & Mireille


 

Over uw privacy

In verband met de nieuwe Privacywet melden wij u het volgende:

Mireille & Marco verkopen speelGOED. Dat doen wij met  veel passie & plezier. Speeelgoed is onze lust en ons leven.Wij kopen het zorgvuldig in, letten vooral op kwaliteit en een goede prijs en wij verkopen het in onze speelgoedwinkel midden in het gezellige centrum van Goes.

Naast onze speelgoedwinkel verkopen wij ons assortiment voor een groot deel ook online in onze webshop.Dit is pure noodzaak om als kleine zelfstandige ondernemers nog te kunnen overleven. 

Voor u is dit handig, makkelijk en veilig. 

Vanuit uw eigen huis, op vakantie of waar u zich ook bevindt besteld u uw favoriete artikel eenvoudig en snel in onze webshop. Niet helemaal naar Goes rijden, geen kans op parkeerboetes, geen nat pak, niet zelf sjouwen.

Bovendien is uw privacy bij ons gewaarborgt. 

Onze webshop gebruikt een  gecertificeerde, beveiligde verbinding (zichtbaar aan het slotje in uw browserbalk.)

Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw aankoop snel en veilig te kunnen verzenden. Uw e-mail adres gebruiken wij alleen om  de status van uw bestelling met u te delen.

Wij verkopen immers speelgoed en zijn daar full-time mee bezig. Hierdoor hebben wij geen tijd voor allerlei online flauwekul om u lastig te vallen met informatie waar u niet op zit te wachten.

Wilt u toch op de hoogte blijven van ons speelGOED? Dan kunt u zelf besluiten ons te volgen op Twitter, Facebook, Pinterest & Instagram.

Wij zijn 100% speelgoedverkopers en staan klaar voor u met inachtneming van uw privacy.

Marco & Mireille