De geschiedenis van Vissertoys

In 1836 begon de familie Visser een winkel op de hoek van de Lange kerkstraat en de Papegaaistraat. Een kleine winkel waar men eigenlijk van alles verkocht. Vanaf de jaren 30 werd de nadruk gelegd op huishoudelijke artikelen en speelgoed. Arie & Nel Visser en hun zoon Marco besloten in 1990 uitsluitend speelgoed te gaan verkopen.

Sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een speelgoedwinkel die geheel zelfstandig inkoopt. Een echt familiebedrijf van vader op zoon. Reeds meer dan 100 jaar verkopen wij speelgoed. Veel merken hebben wij verkocht. Ook vandaag de dag zijn er nog steeds speelgoedmerken in onze winkel & webshop te vinden die wij reeds in de vijftiger jaren ook al verkochten. Steiff, Scalextric, Jumbo,Meccano, Matador & Siku zijn daar voorbeelden van. 

Toch zijn wij ook innovatief. In onze webshop ontdekt u steeds iets nieuws. Eén van de nieuwe innovatieve merken in ons assortiment is Melissa & Doug. Kom snel eens kijken in onze winkel speelGoes midden in het gezellige centrum van Goes.


 

Met dank aan een klant, dhr. Peter Amersbeek, kunt u een filmpje zien uit 1936 . De film laat een echtpaar zien tijdens hun aankoop van een step. In die tijd was een filmcamera bijzonder dus de hele familie Visser stond op de stoep. Oude Goese tijden herleven in deze korte film.

Door jarenlange innovatie en specialisatie zijn wij momenteel uitgegroeid tot een van de grotere zelfstandige speelgoed webshops in Nederland met een geweldig leuke speelGOEDE winkel in Goes.

Wij  heten u dan ook van harte welkom in onze gezellige, gastvrije winkel &  webshop.

Marco & Mireille